Intresset för hantverk har funnits sedan träslöjden i skolan. Här kan du läsa mer om min resa till Erheden Snickeri.

Redan som barn fann jag stor tillfredställelse i att arbeta och skapa med trä. Min bästa julklapp fick jag som fyraåring – en hammare med träskaft. Jag är utbildad verktygsmakare och älskar maskiner och att få bygga och konstruera. Parallellt med mitt jobb har jag alltid haft pågående projekt som mynnat ut i altaner, köksinstallationer, hemmaprojekt och bangolfbanor.

Från bryggeri till byggeri

Nu har våra goa ungar flyttat hemifrån. Jag har arbetat 16 år på Carlsberg och det är dags att leva min dröm. Nu startar jag min egen verksamhet. Från bryggeri till byggeri. Från sidoprojekt till Erheden Snickeri. Mitt mål är att leverera det där lilla extra till mina kunder.

Jag är passionerad i det jag gör och gillar verkligen att jobba med trä och att skapa och bidra till nya spännande miljöer. Med min erfarenhet och nöjda vänners stöd i ryggen ger jag mig ut på ett spännande nytt äventyr med en gammal vän – min hammare.

Har du en idé?

Besök sidan ”Tjänster & Produkter” för att läsa mer om vad jag kan hjälpa dig med.